Alla inlägg under december 2007

Av Hanna - 14 december 2007 17:30

Det känns att det närmar sej helg. Bara en halvtimme kvar på jobbet sen får jag gå hem och vila ut. (efter en JÄTTEjobbig arbetsvecka..) ;-P Lutar åt att det blir hockey med en skvätt glögg imorn. Sen får vi väl se om det bär iväg på nått mer roligt efter det. Som Linda sa: Det är nått dansband på Mysen tror jag, men det duger väl att supa till...? Jaa, det gör det absolut. Men som sagt, vi får väl se vad som händer.

Av Hanna - 14 december 2007 11:54

Va precis på väg ut till garaget imorse för att hämta min isfria, uppvärmda bil så vi kunde skjutsa Molly på dagis. När jag har klätt på mej allt jag hittar i hallen (för att undvika kylan) och är på väg ut genom dörren så inser jag att jag inte hittar mina nycklar. Hmmm... Vart kan jag ha lagt dom? Då slår det mej att G lånade dom igår när han va ut i garaget och förrådet. Lite småsur ringer jag G och frågar vart fan han har lagt mina nycklar. Gissa vad han svarar??? -Dom ligger i min ficka!!! Idiot. Jag har alltså ingen nyckel för att låsa dörren utan får i ren panik leta efter en reservnyckel. Hittar en till dörren i gästrummet. Klättra över all bråte som ligger där för att ta mej ut. Fan! Ingen nyckel till garaget. Måste alltså ta den andra, dåliga, bilen som står på gatan och ser ut som en isbit. Vilken tur att det inte går att öppna förardörren, utan jag måste klättra in på passagerarsidan och över växelspaken för att starta!!! Sen över växelspaken, ut och skrapa ruthelvete som är minst lika isig på insidan så det hjälper föga. In i bilen, upp å hämta Linda och Molly sen upp på dagis och speeda tillbaka till jobbet. Då ringer G och säger: Ja, men nu börjar väl bilen bli varm?? Vad är det för jävla tröst? När jag VET att den andra, bra, bilen står i garaget och är jättevarm OCH isfri...


Ps. Det är ISKALLT på jobbet... Ds.

Av Hanna - 13 december 2007 21:48

Då är julen invigd på riktigt då. Har käkat julbord idag så nu känner man sej lika uppsvälld som tomten. Äter ju lite mer än man behöver när man går på sånt där. Gött med lite köttbullar å skinka. Som vanligt äter jag mej mätt på första tallriken så den andra sitter jag mest och petar på. Nån efterrätt är inte att tala om. Det blir på sin höjd en slät kopp kaffe. (Med mjölk..) Kallt så det räcker till börjar det bli också. Bara lite snö som saknas så det blir en riktigt vit och mysig jul.


Nästan klar med julklapparna. Tror att det bara är dom två jag bad G fixa som är kvar.. Bäst jag fixar dom också annars är risken stor att nån blir utan paket från oss i jul. Ja just ja, G:s julklapp är inte klar. Ingen aning om vad han ska få än. Har en nödplan, men jag har inte bestämt mej om jag är nöjd med den eller inte.


Nu ska jag fundera på vad jag önskar mej...

Av Hanna - 11 december 2007 10:26

Nu är jag snart klar med alla julklappar. Bara några kvar. Men absolut inte dom lättaste. Har ingen aning om vad jag ska köpa till G. Han säger inte att han önskar sej nått och jag kan inte komma på nått som han behöver heller. Kanske ska köpa nått fint till mej och påpeka att det ju är en present till han att jag är nöjd och glad.. Fast jag vet inte vad jag vill ha heller. G frågar hela tiden men jag kan inte komma på nått. Vi va ju till Borlänge i lördags. Lite dåligt med tid måste jag säga. Man hinner ju inte shoppa mycket på 6 timmar, när man ska hinna äta och så. Efter ungefär en timme inne på Kupolen insåg jag att jag inte hunnit handla nått än så jag fick lite smått panik. Men sen kom jag igång ordentligt så det vägde upp den dåliga starten. Mollen var ju också med och precis som alltid så är hon helt underbar att ha med. Iofs följde hon ju med Linda och Jonas när jag och G gick själv, så jag vet ju inte hur hon va då. Men jag tror att det gick bra. Som sagt: hon har det i generna, det där med shopping.

Av Hanna - 7 december 2007 21:15

Det är så jävla skönt att gå hem från jobbet på fredagar, för då vet man att det är helg vilket innebär att man kan sova nästan hur länge som helst på lördag morgon. Enda tills man inser att vi faktiskt ska åka och julhandla imorn. Affärerna har (bara) öppet mellan tio och fem, så vi måste alltså åka senast klockan sju... (Ska till Borlänge) Mycket till sovmorgon..!!!


Sitter och kollar på Idol-finalen nu.. Måste säga att jag verkligen har fastnat för Amandas hesa, speciella röst. Men jag tror ändå att Marie vinner. Hennes röst är ju helt enorm. Håller fullständigt med juryn, hon är verkligen en världsstjärna. Hon kanske inte direkt sjunger sånt som jag lyssnar på dagligen. Och jag tror inte att jag kommer stå först i kön för att köpa hennes nya skiva.. Men jag tycker ändå att hon är en jävligt bra sångerska. Det är väl bara att konstatera, VILKEN JÄVLA TUR ATT ANDREAS ÅKTE UT!!! Inte en dag för tidigt. Enligt min åsikt (jag vet, vem är jag att döma? Men ändå..) borde han inte ens gått vidare efter slutaudition! Visst, han har stark och hög röst. Men det är också allt. Ingen inlevelse eller speciell och skön röst. Mer åt det skrikiga hållet. Saknar Daniel i finalen dock...

Av Hanna - 6 december 2007 19:20

Eller vad är det man säger?


Jaha då har snön (som hängde så fint i träden...) tinat bort då. Det tar verkligen emot att säga det, men G hade rätt. Kommer antagligen att få höra det ett bra tag framöver eftersom det första han gjorde när han kom hem va att peka på träden och säga att det kommer ALDRIG att bli lika fint igen...


Kom föresten på idag vid lunchen också att jag glömt beställa nytt visa-kort till G.(som han sa åt mej i söndags att jag måste göra...) Trodde han skulle bli jättearg och hade verkligen ställt in mej på det värsta. Men det enda han sa var att jag får stå för betalningarna när vi ska åka och julhandla på lördag.. Yea, right... Banken är ju öppen imorn, så han hinner ju ta ut pengar då...


Nu ska jag åka till Annica och kolla vad tomten har kommit med till mej... :-P

Av Hanna - 3 december 2007 22:26

Enda sen det började snöa i helgen har G tjatat på mej att jag ska lägga upp ett kort på all den fina snön som hänger i träden. Ja, det kanske jag gör. Men inte för att nån säger åt mej. Jag lägger upp när jag vill... Så det så! Kom nyss hem från volleybollen, länge sen jag va så törstig. Kan bero på att jag råkade tappa saltkaret i maten idag.. Eller för att det är så jävla gott med pepparkakor och ädelost.. För övrigt har jag lyckats städa HELA lägenheten (nästan) så skynda er hit och hälsa på innan jag stökar ner igen... Tror jag ska passa på och baka nån dag också. BARA för att chocka G.

Ovido - Quiz & Flashcards