Alla inlägg under augusti 2007

Av Hanna - 10 augusti 2007 21:05

G har dragit till Vemdalen på countryfestivalen. Han rakade k***n och sa -önska mej lycka till?! Själv ska jag knata upp till L och ha en lugn filmkväll. Tror det blir Mr Beans Holiday. Dagen har gått snabbare än vad jag hade önskat och när jag tittade på klockan nyss trodde jag att den gick fel. (eftersom jag trodde att den va typ halvsex eller nått..) Vaknade ju iofs två... Imorn blir det alltså shopping på hög nivå. Tre brudar, en kombi och ca 80 affärer... Ska åka runt sju, så jag tror jag hoppar utgång ikväll. Nä, nu väntar L så det är väl bäst jag går. Lägger upp en riktigt snygg bild på mej och Ida från Härdalsyran. Titta och njut...


Ps. Visste ni att alla konversationer från msn sparas i datorn?? Coolt. Riktigt rolig läsning.. ;-) Tänk på det nästa gång ni trycker på send... ;-)

Av Hanna - 10 augusti 2007 02:18

..timme kvar att jobba. Sen är jag ledig i två dar. Lite småsugen på att gå ut imorn. Ön kanske?? Fast jag vet ju inte om det blir nå folk där eftersom det är countryfestivalen i Vemdalen i helgen också. Inte helt omöjligt att man hamnar där heller iofs.. Men det lutar åt att det blir shopping på lördag, kanske Borlänge. Och då är det ju rätt nice att vara skapligt fräch så man kan handla utav bara fan. ;-) Inte sitta i nått hörn å bara glo, då har man ju åkt helt i onödan. Dessutom: VEM SKA KÖRA DIT?! (Om man har varit på kalas dagen innan..) Men det vore ju trevligt att gå på ön en sväng också. Om det blir bra med folk där.. Velig? Jag? Knappast!! ;-)

Av Hanna - 7 augusti 2007 20:31

Då va semestern slut för i år då... Ska alldeles snart åka på jobbet. Synd nu när finvädret kommer. Fast jag har hört att det ska bli sämre till helgen, kanske redan imorn... Det gynnar mej eftersom det inte är så kul att sova hela dagarna när man vet att det är JÄTTEfint väder ute. Idag har vi varit å badat i Härjeåsjön. Inte dumt alls. Men det va förbannat kallt i vattnet. Men jävligt skönt att bara ligga på stranden å sola. Behövs ju eftersom man är blekare än en alvedon ungefär... Nu kallar plikten, moppen står beredd här utanför och jobbväskan är packad.

Av Hanna - 6 augusti 2007 20:38

Sista dagen på semestern det här året.. Har inte gjort nått särskillt idag... Ska inte göra nått.. Hälsat på A en sväng. Snuttat lite på B. Svängde förbi päronen som tyckte att det va dax för mej att bjuppa på middag snart. Dom sa att jag aldrig tänker på dom. Klart jag gör.. (I smyg..) Dom ska åka till syrran å hälsa på snart, jag hade också velat följa. Men jag måste ju jobba.. Ögat börjar se lite bättre ut också. Det röda börjar krypa ihop. Tur. Känner mej som en alien när folk tittar på mej som om jag hade horn i pannan eller nått..

Av Hanna - 5 augusti 2007 19:49

Då har man kommit hem från Rättvik då. Massor av häftiga bilar. Tyvärr är jag ju totalt kass med en kamera i handen, inte nog med att jag glömmer bort att knäppa, dessutom blir de få kort jag knäpper totalt värdelösa... Jag lägger upp de kort som man iaf ser vad det är för motiv på.. De flesta är suddiga eller helt oigenkännliga. (även vissa av (eller alla) jag lägger upp..) Det har varit kanon kul och vädret har varit ok faktiskt. Har tom badat i Siljan.. Inga kort från det dock.. Fredag kväll/natt satt vi i en av rondellerna i Rättvik och tittade på fina bilar. På torsdagskväll åkte vi på drive in bio och såg The Simpsons, om de hade höjt bio-duken EN meter till så kanske alla hade sett texten också... Men det var helt ok ändå tycker jag. Skaplig kö dit... Glömde knäppa kort bakåt, men kön va minst lika lång åt det hållet. G hittade en skitläcker Camaro som dessutom va till salu. Jag tjatade så jag nästan kände mej som ett litet barn som vill ha glass att han skulle köpa den, men "vi ska inte ha en sån NU.." såklart... Provade tom att vinna en liten bil men inte ens det lyckades jag med.. (Osäker på vad det är för märke..) Jag och G sov i bilen, det gick ju bra för 2 år sen. Men då hade vi ingen BASLÅDA som tog upp halva bagageutrymmet.. Jaja, det gick ju den här gången också, men det va väääldigt trångt...

Av Hanna - 2 augusti 2007 13:15

Då var det dags för att åka lite igen då... Ska åka till Rättvik idag. Det är ju Classic car week där. I och för sig va cruisingen i tisdags, men många fina bilar är ju kvar. M och O är där och då passar vi på att utnyttja deras campingplats, fast vi sover i bilen. Så det blir uppdatering efter helgen, förhoppningsvis med bilder. Tills dess lägger jag upp en fin bild på en tavla som syrran målade till farmor får en massa år sen... Under hennes lite mörkare perriod... ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards