Alla inlägg under januari 2008

Av Hanna - 11 januari 2008 17:29

...sen går jag hem. Till Linda. G skulle sitta barnvakt så jag antar att dom är där. Sen måste ju jag, Linda och Jennie planera lite semester. Lät inte som en omöjlighet att man får ledigt så nu känns det strålande.

Av Hanna - 9 januari 2008 20:15

Har precis kommit hem från ett spinningpass. Ganska hungrig kan jag meddela... Jobbade ju till klockan 6 och spinningen började halv sju, så det blev ju ingen middag innan. Nu däremot har jag ätit och är på bra humör igen... Skyndade mej och skrev upp mej så långt det gick på kommande pass också, bara för att det va så fullt i höstas så man knappt hann få nån tid.


Gick brorundan igår med Jennie, så nu har jag ont i hälsenorna... Inte på grund av henne alltså, utan dom där jävla skorna. Klämmer på precis fel ställe. Måste hitte ett par andra skor om jag ska gå imorn.. Flipflop kanske..?

Av Hanna - 8 januari 2008 14:57

Har försökt börja dagarna med frukost. Det är ju jättesvårt ju. Jag kan verkligen inte äta på morgonen när jag nyss har vaknat, men jag måste. Annars hinner jag bli JÄTTEhungrig innan lunch...


Nu är det dax att komma iform också... Det här känns som ett bra år. Har bokat spinningtider och lovat mej själv att jag ska ut och promenera. Idag faktiskt.. Sen ska jag simma också, måste bara vänta på att simhallen öppnar...

Av Hanna - 6 januari 2008 12:38

Vaknade halv nio imorse av en duns. Letade efter G men den va helt tomt på hans sida av sängen. Yrvaket tände jag sänglampan och ser G liggandes på golvet med huvudet i en hink?! -Jag skulle slänga mej genom en häck... säger han. Jag skrattade så tårarna sprutade, fnissar fortfarande så fort jag tänker på det. Han såg så förvånad ut. Haha. Måste skaffa sänggrindar till han tror jag.. Han brukar ju prata i sömn. Och iofs. säger han ju att han brukade gå i sömnen när han va yngre, men det är inget jag har fått erfara. Förens nu.. ;-)

Av Hanna - 5 januari 2008 22:50

Flera på jobbet frågade igår vad jag skulle hitta på i helgen. -Jag ska åka skoter med min kille! svarade jag stolt som en tupp. Nu blev det ju inte riktigt som jag hade tänkt... Igår innan vi gick och la oss frågade jag G vart vi skulle åka, då svarar han: Jag ska åka med grabbarna, du får inte följa! -Man kan inte åka två på min skoter!


Men KÖP en skoter till mej då så jag också får åka lite... Jag tycker faktiskt också att det är kul att åka skoter och grilla korv och umgås med grabbarna... Men nej då. Istället har jag spenderat det mesta av dagen i soffan. Min soffa, Lindas soffa, Ankis soffa... Busat lite med Mollen och haft päronen här på besök. Får se vad morrondagen har för spännande att erbjuda..

Av Hanna - 4 januari 2008 13:04

Orkar inte skriva, orkar inte tänka, måste jobba men det enda jag vill är att gå hem och sova...

Av Hanna - 1 januari 2008 20:41

Gårdagen spenderades hos Lars med helt underbar mat och trevligt sällskap. Vi sjöng, dansade och sköt raketer. Konstigt nog var det ingen som utmanade med armbrytning. Det brukar ju liksom vara standard på alla fester.. Eftersom jag är helt värdelös med en kamera i handen (och G verkar inte ett dugg bättre..) så lägger jag upp de bilder som man ser föreställer något. Resterande 92% av alla kort från igår hamnar i papperskorgen...



(Hade skrivet ett betydligt längre inlägg, men när jag klickade på spara försvann allt... Orkar INTE skriva om allt.)

Av Hanna - 1 januari 2008 14:20

Ska in med lite bilder och så från gårdagen, men jag måste vänta på att G kommer hem med bakispizzan... Så nu ska jag inta ryggläge i soffan ett tag tills det värsta illamåendet har gått över...

Ovido - Quiz & Flashcards