Alla inlägg den 16 juli 2007

Av Hanna - 16 juli 2007 21:02

Har kommit hem från en underbar helg i huvudstaden. Har hunnit med riktigt mycket utan att stressa allt för mycket. Onsdagen gick åt till att åka bil och avslutades med ett glas vin innan jag stöp i säng. På torsdagen blev det shopping HELA dagen. (Sorry T...) Men han klagade faktiskt inte en enda gång. Å jag måste säga att det va längesen jag va så effektiv när jag sprang i affärer. Hittade en hel del fina saker. (Köpte de flesta...) Torsdagkvällen va allt annat än lugn då den spenderades på Stockholm stadion där METALLICA underhöll... Fy fan va dom är bra! Jag är INTE besviken. (Lika bra som i GBG 2004..) Efter konserten letade vi,(och 30 000 andra) efter nått att äta. Sen avslutade vi kvällen med en rundtur på kasinot av G:s kusin som jobbar där.


Under ungefär hela vistelsen i Stockholm har vi åkt vilse. Vi har tagit fel bussar, inte vetat vart vi har varit, gått åt fel håll mm... I fredags blev vi bjuden på mat hos G:s faster och sen gick vi på nattbio. Kollade på Die Hard 4.0 Tillräckligt med action i den rullen...


För att få en vettig avslutning på en perfekt helg insåg jag att den långa tänkte köra HELA vägen hem.. så jag knäppte en cider när vi passerat Bollnäs. Fyra cider senare var vi famme i Älvros och där hoppade jag av för att länsa Christinas kylskåp på smirnoff ice... Gött som fan. Full som ett ägg. Buggade lite med en annan jäääättelång kille innan kvällen va över och G hämtade mej.


Vilken jävla kanonhelg. Den kommer att bli svår att toppa, särskillt eftersom min semester är slut imorn... :-(

Ovido - Quiz & Flashcards