Alla inlägg under oktober 2008

Av Hanna - 13 oktober 2008 21:09

Jag och Tyra har mest myst idag. Tyras moster har åkt tillbaka till södern och tanken är väl att vi ska hitta en bra vardagsrutin. Ska försöka ta på Tyra pyjamasen lite tidigare på kvällarna så jag slipper väcka henne för att göra det vilket alltid resulterar i att hon blir jättepigg och inte alls vill sova, utan vi blir vaken till tolv-ett nångång. Vi har iaf. tagit oss utanför lägenheten idag och hälsat på Molly. Men jag tror hon tyckte att Tyra var tråkig eftersom hon sov nästan hela tiden som vi var där.


Tyra provade iaf. Mollys gamla babysitter och jag tror vi måste köpa en sån...


Av Hanna - 9 oktober 2008 22:57

..men nu har jag och Tyra inte varit ensamma. Syrran är hemma och har sovit hos oss. Men vi fick bara "utnyttja" henne en natt när Tyra ansåg att hon inte behövde lika mycket skönhetssömn. När Tyra väl somnat på kvällarna har jag varit så trött att jag inte orkat skriva något här. Och förutom att syrran är hemma har det inte hänt så jättemycket denna veckan ändå. Vi har promenerat en del och även hunnit med en fika med barnvagnsmaffian. Lutade åt att det skulle bli en fika idag också, men vi har varit i Glöte hela dagen så vi fick hoppa över det. Och i vanlig ordning sov Tyra nästan hela dagen även idag.


Rickard har kommit hem så nu sitter han och Tyra och myser. Kanske ska passa på att göra något kreativt, typ raka benen...

Av Hanna - 7 oktober 2008 00:38

Ja, det gick en aning bättre andra gången vi provade bada. Denna gång tyckte Tyra att det var riktigt behagligt. Hon skrek inget alls utan såg ut att tycka om badbaljan. Nu råkade jag ju ha i oljan i vattnet innan vi tvättade håret, så det är ganska fett nu...

Av Hanna - 3 oktober 2008 14:11

Igår var jag och Tyra på torsdagsfika med barnvagnsmaffian. När vi var där ringde Rickard och sa att han hade kommit hem. Jippie!! Åkte hem för att inse att han upptäckt poker på internet. Så nu spelar han hela tiden. Idag har vi hämtat Tyras moster på flyget och ikväll kommer Tyras mormor och morfar hem. Rickard håller på att baka sockerkaka och när den är klar ska vi nog gå en sväng på Sykes och hälsa på.

Av Hanna - 1 oktober 2008 17:12

Min lilla prinsessa har sovit nästan hela dagen igen. Hon var vaken några timmar på förmiddagen och när vi var över till grannen och åt lunch. Men sen har hon sovit. Tror hon åt vid ett senast, sen gick vi på konsum och köpte blöjor sen en miniprommis innan vi gick hem igen. Tyra har sovit hela tiden. Kanske måste väcka henne snart så hon inte är så pigg inatt. Igår natt strulade hon på till strax efter ett tror jag. Sen vaknade hon vid halv sex och var hungrig. Fast å andra sidan så sov hon hela dagen igår... Idag har hon ju iaf. varit lite vaken.

Av Hanna - 1 oktober 2008 15:54

Ja, nu är det höst på riktigt. Synd att det småregnar idag, för annars är vädret perfekt. Lagom varmt och tidigare i veckan har det ju varit sol och alldeles lagom promenadväder. Kom på att jag kanske skulle passa på att använda min hatt nu när det är höst och allt. Men så slog det mig att jag inte har någon höstjacka. Det kanske inte ser så snyggt ut med Rickards reklamjacka som han fått från jobbet tillsammans med hatten.. (Och med jumpadojjor till.) Jag måste ha nya skor. Synd att skoaffären på byn inte förnyat sortimentet sedan invigningen, så de skor jag tycker är snygga där har jag redan haft sedan förra hösten. Tänkte att jag skulle köpa ett par nya stövlar. Men då måste jag åka någonstans för att införskaffa det eftersom mina kalle anka-fötter inte passar i vilka skor som helst. Så då vågar jag inte beställa via nätet.

Ovido - Quiz & Flashcards